ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ”

Το ΚΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ε., συντονιστής εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης  ΕΠΙ.ΘΕΣΗ, στο πλαίσιο της Πράξης «Νέοι Επιστήμονες: Απασχόληση και Τοπική Ανάπτυξη», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των «Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤοπΣΑ), διοργανώνει θεματικό εργαστήριο με θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

 

 

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 17.30 στην Αίθουσα Ισογείου ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ.Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

 

Σκοπός του θεματικού εργαστηρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων σχετικές με την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Στο Εργαστήριο, στο οποίο συμμετέχουν ως ομιλητές εξειδικευμένοι επιστήμονες σε αντικείμενα σχετικά με τις θεματικές του, θα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό και θα προσκληθούν – εκτός των εκπροσώπων των Α.Σ. και των ωφελούμενων – εκπρόσωποι από Επιμελητήρια, Κοινωνικοί & Οικονομικοί φορείς, Γραφεία Διασύνδεσης, Επαγγελματικές Οργανώσεις, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κ.α.

 

 

Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Για να δείτε την πρόσκληση, πατήστε εδώ

Leave a comment