Νέα Αποτελέσματα Επιλαχόντων Voucher 18-24 & 25-29 ετών

Ανακοινώθηκαν στην Διαύγεια οι νέοι ωφελούμενοι που μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους στη θέση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων των δράσεων «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» και «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Εάν είσαι επιλαχών/ούσα και θέλεις να ενημερωθείς έγκαιρα για τα αποτελέσματα, μπορείς να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, κάνοντας κλικ παρακάτω!

 

Εδώ μπορείς να δεις και τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται το ΚΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, αλλά και τις προσφερόμενες ειδικότητες!

Στο ΚΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ υλοποιήσαμε με επιτυχία το πρόγραμμα Voucher του 2013, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά απορροφητικότητας για τους ωφελούμενους μας μετά το πέρας της πρακτικής τους!

Διαθέτοντας ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων το οποίο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, έχεις τη δυνατότητα να βρεις και εσύ την επιχείρηση που σου ταιριάζει, αλλά και να κατακτήσεις μια θέση πρακτικής με προοπτική στην αγορά εργασίας. Εάν το θέλεις, μπορείς πάντα να μας προτείνεις και κάποια καινούρια επιχείρηση που σ’ ενδιαφέρει!

Ό,τι και αν αποφασίσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕΚ θα είναι κοντά σου αντιμετωπίζοντας εξατομικευμένα τις ανάγκες σου, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να συντάξεις το βιογραφικό σου, να σου δώσει συμβουλές για τη συνέντευξη και να σε προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πρακτική σου!

Κάνε τη σωστή επιλογή για την κατάρτιση και την πρακτική σου και επιπλέον κέρδισε ένα TABLET με το εκπαιδευτικό υλικό!

Leave a comment